söndag 27 september 2009

Höstfint hos Hanna!















































I dag blev det söndagsutflykt till Hannas Trädgård. Min närmaste handelsträdgård har dukat fram massor av höstblommor i många färger och former. Nästa helg är det dags för Höst- och skördemarknad. Är du i närheten är det väl värt ett besök, du hittar Hannas på Ågestavägen 101 i Huddinge.

fredag 25 september 2009

I min "butik"
























Jag har gjort kuddfodralen - som jag skrev om den 28 augusti - till några vänner och funderade på om det kanske är fler som är intresserade. Jag syr upp kuddfordralen i linnetyg, texten målar jag med hjälp av schablon och textilfärg.

Pris 250 Kr inkl. frakt. Kuddfordralet passar till innerkuddar som är 50 x 50 cm. Jag gör fordralen i den färg du önskar. Intresserad? Skicka ett mail till mig här.
.
I min "butik" finns även en praktisk skohorshållare som håller ordning i hallen. Läs mer här.



onsdag 16 september 2009

Personliga smycken












Foto: www.schmucck.de

En god vän var på besök under förra veckan. Det var länge sedan vi träffades men det kändes som i går! Cornelia tillverkar personliga vackra smycken i guld och silver. Titta in på hennes hemsida http://www.schmucck.de/. Cornelia har haft många utställningar i Tyskland, jag hoppas att vi ska kunna se hennes vackra smycken även här i Sverige i framtiden.













Foto: www.schmucck.de

onsdag 9 september 2009

Dags att tänka på våren!




Nu är det dags att plantera lökar som ska blomma vackert i vår! För ett år sedan planterad jag många alliumlökar och alla blev jättefina! Mina planteringstips fungerade - då blir man glad - se här. I år har jag köpt en vit allium, hoppas den ska bli fin också.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails