söndag 27 september 2009

Höstfint hos Hanna!















































I dag blev det söndagsutflykt till Hannas Trädgård. Min närmaste handelsträdgård har dukat fram massor av höstblommor i många färger och former. Nästa helg är det dags för Höst- och skördemarknad. Är du i närheten är det väl värt ett besök, du hittar Hannas på Ågestavägen 101 i Huddinge.

4 kommentarer:

Hanna sa...

Hej Marie!
Tack för kommentaren hos mig!

Vad fint det såg ut hos Hanna :D
Då bor du i mina gamla hemtrakter...? Jag är uppvuxen i Tullinge.

Ha d gott!
Kram Hanna

ANKAN sa...

Hej Marie!

Tack det samma! Det var ett jättetrevligt möte vi hade om än något kort och i regnet. ;-) Jag kom på när jag kom upp på kontoret igen att jag skulle ju lovat att visa dig upp till gågatan i Sumpan men du kanske ångrade dig när vädret inte var det bästa...jag glömde i allfall helt bort det.

Kalaset i söndags blev lyckat och mina föräldrar blev jätteglada för den fina skohornshållaren. Den gick hem hos alla som fick se den. Kul! Tack för generös leverans.

Jag tackar för inbjudan till Mellansjö, det vore jättetrevligt att komma förbi någon dag. Som jag berättade när Jonas och jag promenerade med hundarna till R och J en gång gick vi och spanade in all mysiga tomter i ert område och själva drömde oss bort. Lantligt men ändå så nära till allt.

Ha det bra så länge! Vi hörs!

Kram Ankan

Sanna sa...

Vilka härliga bilder! Hade jag bott närmare hade jag inte tvekat en sekund!

Gardenlife sa...

Kul med alla höst och skördemarknader som "poppar" upp här och där!
/Janne

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails