söndag 22 mars 2009

Båtsäsongen är igång!
























I dag drog vi igång båtsäsongen. Det är hög tid att börja med vårrustningen. Ännu så länge är det tyst i hamnen på Gålö, dykdalb och bojar väntar tålmodigt på båtsäsongen.
























Mastkranen är pålitlig och stark trots lite rost på sina ställen.

















Vår Anja, i tryggt förvar under presenningar. Slipmaskin, doft av linolja och fernissa hör våren till!


3 kommentarer:

Anonym sa...

Va?! Redan - det var tidigt :) Vi har inte ens täckt av vår båt.... maken hoppas på fint väder till påsk - då går startklockan i båthamnet och det är trångt och många sladdar kors och tvärs då alla skall putsa båtar :) Ni ser ut att ha en riktigt fint pärla till båt :) Ett par kompisar till oss, hade just en sådan båt - trygg och stabil :) Nä -nu får vårsol och vårvärme komma!! Ha det gott, :)

Anonym sa...

åh skepp å boj... Än så står vår under tak och mannen gnyr över att få den klar, för ut med segel i vind är något som vi ska ge oss på i kast med snart.
Ha det gott ! Kram C

Älfgärdet sa...

"Vi hade en gång en båt..."... När jag ser dina bilder så minns jag vår fina Eva, en Säfflebåt i mahogny. Oförglömliga turer på Klarälven & Vänern har vi gjort med henne. Men efter att ha stått i flera år utan att vara i vattnet så tog vi beslutet att sälja henne. Det hanns inte riktigt med när barnen kom & ett jättehus att renovera. Men jag saknar att i sakta mak puttra fram :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails